Klemen Kos   11. november 2017
Iskanje novega selektorja se nadaljuje

Pogovori se bližajo koncu

Slovenska reprezentanca več kot mesec dni po slovesu Srečka Katanca še vedno nima novega selektorja. Predsednik NZS Radenko Mijatović trdi, da so pogovori s kandidati "intenzivni ter da se bližajo koncu."
SORODNE NOVICE
Najemi-osebnega-fotografa-za-I...
17.11.2017 | Slovenski nogomet
Na Ptuju pričakujejo častnega ...
15.11.2017 | Slovenski nogomet
Imej-lastno-ložo-v-milanski-Sc...
14.11.2017 | Slovenski nogomet
Francoske zvezde so bile prehu...
13.11.2017 | Slovenski nogomet
Bodi-naslednji-turist-v-vesolj...
13.11.2017 | Slovenski nogomet
Velikonja že končal sezono
10.11.2017 | Slovenski nogomet
(foto: /)
Mesec dni po tem, ko je Srečko Katanec napovedal slovo od klopi slovenske reprezentance, ime njegovega naslednika še vedno ni znano. Po začetnem intenzivnem kroženju različnih imen in pogovorih z nekaterimi kandidati še vedno ni povsem znano, kdo bo novi selektor slovenske reprezentance, prav tako ni znana niti časovnica, kdaj bi se iz Brda pri Kranju lahko pokadil bel dim.

Nekdanji selektor Matjaž Kek je po zadnjem porazu Rijeke v hrvaškem prvenstvu z nedvoumno izjavo ("Moje srce je v Rijeki." – op.a) dal močan indic na to, da ne bo še drugič v svoji karieri prevzel vodenja slovenske izbrane vrste, že prej pa se je vsaj navzven ohladil interes Hrvata Roberta Prosinečkega, ki v svojih nedavnih medijskih nastopih vse pogosteje izraža željo, da bi se vrnil v klubski nogomet.

Tomaž Kavčič je še vedno za marsikoga prvi favorit za prevzem vodenja izbrane vrste, vendarle pa dolgo čakanje – nekatere soseske reprezentance kot denimo Avstrija ali Madžarska so zelo hitro naznanile ime novega selektorja po slovesu prejšnjega – kaže na to, da predsednik NZS Radenko Mijatović še ni sprejel dokončne odločitve. V zadnjem tednu je bilo v krogih blizu NZS moč slišati, da se za delo resno zanima tudi priletni zamejski Slovenec Edy Reja, ki ima za seboj bogato kariero v italijanski Serie A in čigar ime se je v preteklosti že povezovalo z vodenjem slovenske reprezentance.

Na predsednika NZS Radenka Mijatovića smo naslovili relevantna vprašanja, ki se tičejo najbolj težko pričakovane odločitve zveze v tem letu, Mijatović pa je v diplomatskem dogovoru sporočil, da pogovori s kandidati za prevzem izbrane vrste še vedno potekajo.

"Pogovori za prevzem mesta selektorja slovenske nogometne reprezentance so intenzivni in se bližajo zaključku. O samih kandidatih je bilo v medijih že ogromno povedanega, stik z NZS pa so poskušali vzpostaviti tudi kandidati, ki v javnosti niso bili omenjeni. Posameznikov in pogovorov z njimi ne nameravam komentirati, ustrezne informacije pa bomo javnosti, po potrditvi izvršnega odbora NZS, predstavili na novinarski konferenci ob imenovanju novega selektorja,"
je preko PR službe Nogometne zveze Slovenije sporočil Mijatović.

Bo torej novi selektor znan že pred tradicionalno decembrsko slovesnostjo na Brdu pri Kranju, na kateri so vodilni predstavniki zveze v preteklosti že naznanjevali velike odločitve?
Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 3
Starejši naprej | Novejši naprej
Napoli 11.11.2017, 12:45 Prijavi komentar
slabo kaže. še huje je pa ko pomisliš na u20. no future
Matic6 11.11.2017, 11:55 Prijavi komentar
Samo, da ne bo Kavčič. Potem se nam ne obetajo spremembe...
domi 11.11.2017, 11:33 Prijavi komentar
Bil bi ze davno cas da bi ga imeli in ze zdaj igrali prijateljske tekme,kot druge reprezentance....ker vsak trener ima svojo misljenje,igro,vizijo itn....ampak nam se ne mudi,kje pa!
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE