Uredništvo    22. december 2018
Aljaž Struna je prejel atraktivno ponudbo

Slovenski reprezentant na poti v ligo MLS

Italijanski mediji poročajo, da se bo po Andražu Struni in Antoniu Delamei Mlinarju v severnoameriški ligi MLS v kratkem dokazoval še en slovenski nogometaš, ki je sicer tudi viden član slovenske izbrane vrste.
SORODNE NOVICE
Bezjak je zapustil Jagiellonio
14.1.2019 | Slovenski nogomet
Navijači Rome visoko cenijo Ce...
14.1.2019 | Slovenski nogomet
Matjaž Kek izbral za Kitajsko
11.1.2019 | Slovenski nogomet
Iličićev soigralec odrešil Kat...
8.1.2019 | Slovenski nogomet
Za L'Equipe je Oblak najboljši
3.1.2019 | Slovenski nogomet
Bo Birsa vendarle o(b)stal v S...
1.1.2019 | Slovenski nogomet
(foto: SPS)
Severnoameriška liga MLS ni imuna na nogometaše iz Slovenije, saj sta se v naglo razvijajočem se prvenstvu preizkusila že dva. Nekdanji branilec Olimpije Antonio Delamea Mlinar uspešno brani barve New England Revolutiona, kratek čas pa se je v ZDA mudil tudi Andraž Struna, ki je bil član New York Cityja. Po poročanju Sportitalie se bo v ZDA v bližnji prihodnosti preselil tudi njegov brat Aljaž in sicer naj bi imel branilec Palerma na mizi ponudbo iz Teksasa – točneje iz Houstona, kamor ga v svoje vrste vabi Houston Dynamo.

Osemindvajsetletnemu Pirančanu se poleti izteče pogodba s Palermom, ob skromni minutaži v letošnji sezoni pa nič ne kaže na to, da bo s klubom iz Sicilije obnovil sodelovanje. Sportitalia celo poroča, da naj bi bil Strunin prestop v Houston že dogovorjen. Kot zanimivost dodajmo, da je eden od lastnikov morebitnega novega Struninga kluba nihče drug kot eden najslavnejših bokserjev v zadnjem času Oscar de la Hoya.

Struna je profesionalno kariero začel v Kopru, v Italiji pa nastopa od leta 2012 naprej.

 
Komentiraj
OBJAVI
OGLAŠEVANJE