Uredništvo    16. februar 2017
Aleš Zavrl zapušča Nogometno zvezo Slovenije

Zavrl se seli na UEFA

Dosedanji generalni sekretar Nogometne zveze Slovenije Aleš Zavrl bo prevzel vodenje oddelka za licenciranje in finančni fair play na evropski nogometni zvezi (UEFA).
SORODNE NOVICE
Če ne bo Kavčič, bo presenečen...
20.11.2017 | Slovenski nogomet
Najemi-osebnega-fotografa-za-I...
17.11.2017 | Slovenski nogomet
Na Ptuju pričakujejo častnega ...
15.11.2017 | Slovenski nogomet
Imej-lastno-ložo-v-milanski-Sc...
14.11.2017 | Slovenski nogomet
Francoske zvezde so bile prehu...
13.11.2017 | Slovenski nogomet
Bodi-naslednji-turist-v-vesolj...
13.11.2017 | Slovenski nogomet
(foto: SPS)
Že dalj časa je bila "javna skrivnost", da bo dosedanji generalni sekretar Nogometne zveze Slovenije Aleš Zavrl službo na Brdu pri Kranju zamenjal za bolj prestižno v švicarskem Nyonu, na današnji seji upravnega odbora NZS pa je bila njegova selitev na novo delovno mesto tudi uradno potrjena. Zavrl je na seji podal odstopno izjavo, saj bo 1. marca  nastopil službo na evropski nogometni zvezi (UEFA), kjer bo prevzel vodenje oddelka za licenciranje in finančni fair play.

"Veseli me, da sem v svojih mandatnih obdobjih lahko odgovorno prispeval k razvoju slovenskega nogometa. Tudi v prihodnje bom z navdušenjem spremljal slovenski nogomet in implementacijo zastavljene strategije, ki bo NZS zagotovila stabilnost njenega delovanja tudi v prihodnje. Prepričan sem, da so spremembe nujen sestavni del življenja posameznika in da so lahko koristne tudi pri delovanju organizacije. Zato vsaka nova priložnost pomeni hkrati tudi nov izziv, ki ga je potrebno upravljati z znanjem in izkušnjami, ki smo jih nabrali v teh letih," je ob slovesu povedal Zavrl.

Novoizvoljenega predsednika NZS Radenka Mijatovića tako čaka zahtevna naloga imenovanja novega človeka, ki bo oprevljal eno najpomembnejših in najbolj odgovornih funkcij znotraj krovne nogometne zveze.

"Alešu Zavrlu se zahvaljujem za njegovo predano in strokovno delo ter izjemen pečat, ki ga je pustil v slovenskem nogometu. Želim mu vse dobro na njegovi novi poklicni poti, prepričan pa sem, da bo tudi na svoji odgovorni funkciji na UEFI še naprej pomagal slovenskemu nogometu. Mesto generalnega sekretarja je ena ključnih pozicij za delovanje NZS in verjamem, da bomo v naslednjih tednih našli ustrezno dolgoročno rešitev.
"

Komentiraj
OBJAVI
Komentarji: 4
Starejši naprej | Novejši naprej
Dinho8O 17.2.2017, 12:58 Prijavi komentar
Praksa iz slovenije se nadaljuje...bravo čeferinka!
sammy13 17.2.2017, 00:19 Prijavi komentar
Roka roko...
nananananananana 16.2.2017, 23:41 Prijavi komentar
+1
yyyeb 16.2.2017, 21:57 Prijavi komentar
tako je to če maš veze
Starejši naprej | Novejši naprej
OGLAŠEVANJE