OSTALE NOVICE
Stran
od 202
8.12.2017
Slovenski nogomet
Slovenska nogometna reprezentanca se poslavlja od nacionalne televizije RTV Slovenija. Kvalifikacije za Euro 2020 in SP 2022, Euro 2020 in t.i. ligo narodov boste gledalci v bodoče lahko spremljali na zasebni televiziji.
32
7.12.2017
Slovenski nogomet
Slovenija je bila delegirana v prvi jakostni boben lige C prihajajoče lige nacij. Žreb skupin bo opravljen v Lausanneju 24. januarja prihodnje leto.
0
6.12.2017
Slovenski nogomet
Petčlanska strokovna žirija je za francosko revijo France Football, ki bo v kratkem podelila zlato žogo, izbrala najboljše vratarje na svetu. Med elito sta kar dva Slovenca - Jan Oblak in Samir Handanović.
21
Slovenski nogomet
Z izjemo Slaviše Stojanovića je Rudi Zavrl tako ali drugače v "sistem" slovenskih nogometnih reprezentanc vpeljal vse dosedanje selektorje. Tudi novega. Tomaž Kavčič je po njegovem mnenju logična izbira.
8
5.12.2017
Slovenski nogomet
Tomaž Kavčič je dolgo hodil in živel v senci bolj izpostavljenih trenerjev, a je bilo z njegovo prizadevnostjo, angažiranostjo in ambicioznostjo neizogibno, da bo nekoč prevzel eno ključnih trenerskih vlog.
17
4.12.2017
Slovenski nogomet
Predsednik NZS Radenko Mijatović je ob predstavitvi novega selektorja razkril, da se bo slovenska reprezentanca v marčevskem terminu v Celovcu pomerila s sosednjo Avstrijo.
4
Slovenski nogomet
Novi slovenski selektor Tomaž Kavčič si je za cilj postavil uvrstitev na Euro 2020 in izrazil veliko naklonjenost povratku Kevina Kampla v izbrano vrsto. Debitiral bo na prijateljski tekmi z Avstrijo v Celovcu.
4
Slovenski nogomet
Slovenska reprezentanca ima novega selektorja. Nogometna zveza Slovenije (NZS) je uradno potrdila to, kar je bilo znano že nekaj časa. Vodenje članske izbrane vrste je prevzel Tomaž Kavčič.
36
Slovenski nogomet
Danes se bo na Brdu pri Kranju sestal izvršni odbor NZS, najbolj zanimiva točka dnevnega reda pa bo naznanitev naslednika Srečka Katanca na klopi članske izbrane vrste. Izbran je Tomaž Kavčič.
24
30.11.2017
Slovenski nogomet
V pogovoru za 24sata je Robert Prosinečki dejal, da še vedno čaka na klic iz Ljubljane, zaželel pa si je tudi sprememb v hrvaškem nogometu, ki so po njegovem mnenju nujne.
4
Stran
od 202